Tuesday, May 17, 2011

jom kenali lelaki-lelaki playboy di fesbuk or laman sosial yg lain..

Entry nie hurin buat berdasarkan pemerhatian hurin..so,kalau ada yang tersalah or tersilap..tlg komen kay..:)

First, jum kita kenali dulu ape maksud "playboy" nie..sama cm playground ke...hahaha~nope la!
ok2.."playboy" nie bermaksud kaki perempuan. Contohnya Si A (seorang lelaki). Si A nie dah ade awek dah..tp dia still flirting ngan other gurls..kadang2 smpai 3,4 orang..(uisshh...dahsyat btoi). Lebih kurang mcm 2 la mksud "playboy". Hurin dah search lam goggle tp semuanya lam indon web..tkut korang xfhm plak..so, definisi di atas nie adalah from my own opinion..ngeh..ngeh..ngeh

Ok2..now, take a look ciri-ciri lelaki playboy di facebook or mana2 laman sosial yg laen,xsemestinya fesbuk je yea..

1. semua fren list lelaki "playboy" nie terdiri daripada ppuan yang cntik

Kalau korang nk thu lelaki 2 playboy or x..first sekali tgk fren list dia, hurin cnfirm kebanyakan kawan dia adalah perempuan and cntik2..lau ade yg x cantik pun, mybe dia terpksa approve kot cos yg 2 mak cik dia or kaum kerabat dia..hahahaha (lau aku yg add lelaki "playboy" nie cnfirm xapprove..)


2. semua pic prempuan cntik dia komen or like

Yang nie satu lagi yang hurin perasaan..mamat2 "playboy" nie suka duk usha picture ppuan yang cntik..pas 2 bila ade pose yang menarik mula la duk komen.."ala..u nie comey sgt". xpun.."wow...u're so gorgeous..i love ur style"..yg lagi advance.."syg..i nk kenal u bleh?"
(hahahaha...belum apa2 lagi dah bersayang2..)


3. sentiasa on9..kalau satu hari xon9,leh jadi gila gamaknya..

Sentiasa on9 all the time..kadang2 waktu on9 melebihi waktu tido...gler ke ape mamat cm nie..sanggup berjaga smpai pukul 3,4 pagi semata-mata nk chatting or webcam ngan awek2..kadang2 tue kat tgn sebelah kanan de hndphone..satu tgn lagi duk taip kat desktop or lappy..(hahahaha...lau broadband buat hal,cnfirm la ko mengamuk yea encik "playboy")


4. bru kenal 2 jam..dah bagi no phone

Situasi nie berlaku kalau tiba2 line internet buat hal or slow mcm siput sedut sakit perut..si mamat "playboy" nie mula la send kat inbox no phone dia..mula2 buat ayat "saya bagi no phone sy nie juz niat nk berkawan dengan awk..harap awak xsalah fhm yea" lama2 mula la start mengayat ppuan 2..(poyo btoi la)


5. ayat mesti power

Nak jadi mamat playboy..ayat mesti power punyer..opss..rupa biasa2 je pun takpe..asalkan ayat 2 mesti tangkap leleh n dapat mencairkan ati2 gurls kat luar sana....contoh ayat power yg biasa digunakan mamat playboy.."lautan api dan gunung-ganang snggup ku redah asalkan dapat bersamamu sepanjang masa cintaku". "sygku, aku ingin selalu disisimu,sungguh ku xdapat hidup keseorangan tnpa dirimu sayang...(tipu2..ayat nie hurin reka je..hahahaha)

6. Relationship status

Mamat "playboy" biasanya akan privatekan relationship dia ngan awek dia..tkot kantoi kot..hahaha~certain album mybe diprivatekan jgak..contohnya: gmbar kuar dating ngan awek dia..tkot kantoi ngan awek no.2...(kalau xupload lam fb gmbar dating ngan awek no.1 tkot awek no.1 merajuk plak nnti,hahahaha.....)



hey..aku playboy..mau kenali gue..nah phone no..o13456789
(supercool x aku?)



:::korang..lau korang rse ada lagi cara nk kenali lelaki2 playboy lam laman sosial..komen je yea kat bawah nie..sharing is caring right??tunggu entry seterusnya..jum kenali ppuan playgirl plak yea...hehehe...sampai ketemu lagi!


::opssss...lupe pula nk cakap..hurin tabik spring kat lelaki yg btol2 setia dgn awek dia..susah nk jupe kot skrg nie..okies!daaaa.....

4 comments:

  1. cantik gambar 'rabbit' tu....memang supercoooool lah!

    ReplyDelete
  2. hey..aku playboy..mau kenali gue..nah phone no..o13456789..hahahaha

    ReplyDelete